iOS: Matkasanakirjan tuki ja FAQ

Sovellusta ei voi erikseen ostaa, mutta voit ILMAISEKSI ja sitoumuksetta kokeilla, miten sovellus toimii ja mitä kaikkea se sisältää. Sitten voit suoraan tämän sovelluksen avulla ostaa yksittäisiä fraasisanakirjoja, tai edullisemmaksi tulevan koko paketin. Apple® käyttää tällaisesta suoraan sovelluksesta tapahtuvasta ostosta nimitystä „In-App Purchase“ (lue lisää osoitteessa http://www.apple.com/support/).
Ei. Sovelluksessa on jokaisen fraasisanakirjan kohdalla esitetty sen hinta ja samalla koko paketin hinta. On asiakkaan päätettävissä, ostaako kieliä yksitellen vai kannattaako hankkia edullisemmaksi tuleva kaikki fraasisanakirjat sisältävä paketti. Aiemmin ostetut yksittäiset kielet eivät siten vaikuta paketin hintaan. Apple ei mahdollista dynaamista hinnoittelua.
Kyllä. Asenna sovellus iPadiisi ja sovelluksen kohdassa „Asetukset“ osassa „Huoltotoimenpiteet“ napsauta kohtaa „Uudista ostetut kielet“. Anna sama Apple ID, jota käytit ostaessasi iPhonessa. Apple ei mahdollista saman sovelluksen tai sen osan ostamista useampaan kertaan.
Napsauta sovelluksen kohdan „Asetukset“ osassa „Huoltotoimenpiteet“ kohtaa „Uudista ostetut kielet“. Anna sama Apple ID, jota käytit ostaessasi.

Jos kuitenkin haluat ottaa yhteyttä asiakastukeemme, lähetä viesti suoraan Matkasanakirjan sovelluksesta (Sovelluksesta - Tuki). Ellei se onnistu, voit käyttää seuraavaa lomaketta:

Lähetä