iOS: FAQ / Támogatás

Az alkalmazást külön megvásárolni nem lehet. Az INGYEN és kötelezettség nélkül letöltött verzió lehetőséget nyújt kipróbálni az alkalmazást, megnézni, mi mindent tartalmaz. Ezután közvetlen ebből az alkalmazásból vásárolhatja meg az egyes utazási társalgásokat vagy olcsóbban akár az egész készletet. Az ilyen, közvetlenül az alkalmazásból történő vásárlást az Apple® mint „In-App Purchase“ jelöli. (Többet megtudhat erről itt: http://www.apple.com/support/).
Nem. Az alkalmazásban minden útiszótárnál fel van tüntetve annak ára, mint ahogy az egész készlet ára is. Minden használó maga dönti el, hogy csak egyes nyelveket vagy előnyösebb áron az egész útiszótár gyűjteményt veszi-e meg. A készlet árára tehát nincs befolyással az előzőleg megvásárolt nyelvek ára. Az Apple nem teszi lehetővé az árak dinamikus módosítását.
Igen. Az iPad-jén telepítse az alkalmazást. Majd a Beállítások menü Szervíz akció részében kattintson erre: Megvásárolt nyelvek frissítése. Adja meg ugyanazt az Apple ID- t, amit az iPhone-ján használt a vásárolás során. Az Apple nem teszi lehetővé egy alkalmazás vagy annak részeinek többszöri megvásárlását.
A Beállítások részben a Szervíz akció menüpontban kattintson erre: Megvásárolt nyelvek frissítése. Adja meg ugyanazt az Apple ID-t, amit már használt a vásárlás során.

Ha mégis csak kapcsolatba szeretne lépni ügyfélszolgálatunkkal, küldjön egy e-mailt a támogatáshoz közvetlenül az Útiszótár alkalmazásból (Az alkalmazásról - Támogatás). Ha ez nem lehetséges, akkor használja az alábbi űrlapot:

Küldés