• Traveling slide
  Rejseparlør
  Brugen af fremmedsprog i alle lande
  • 22 sprog
  • 31 temaer
  • 600 sætninger
  Rejseparlør
 • 22 sprog
  Rejseparløren kan du faktisk tale overalt i verden.
  Du har ikke længere behov for hverken rejseguider eller ordbøger.
770
unikke ord
30
minutters optagelse
1371799
downloads

Sprogguide til hele verden

Skal du på ferie eller på forretningsrejse til udlandet og taler du ikke det lokale sprog? Når du er i et fremmed land, bevæger du dig i et fremmed miljø, men alligevel skal du købe ind i forretninger, spise på restauranter, finde indkvartering, leje en bil eller gå ud i byen om natten. Derfor er Rejseparlør en nødvendig hjælper i alle lande, hvis lokale sprog du ikke behersker.

Med engelskkundskab kan du tale i 89 lande, med tysk i 10 lande, og med italiensk i næsten 7 lande, men med Rejseparløren kan du faktisk tale overalt i verden. Desuden bliver lokalbefolkningen altid glade, når man i det mindste forsøger at tale med dem på deres eget sprog.

Den komplette kollektion af Rejseparløren indeholder de mest brugte sætninger på 22 sprog. Du har ikke længere behov for hverken rejseguider eller ordbøger.

Prøv GRATIS og uden yderligere forpligtelser hvordan applikationen fungerer og alt, hvad den indeholder. Når du får lyst, kan du direkte fra applikationen købe lydoptagelser fra dit valgte sprog eller hele pakken af rejseparløren med det samme på alle sprog.

App Store Windows Store Google Play