Android™: Поддръжка и FAQ

Самостоятелно не можете да закупите приложението, но можете БЕЗПЛАТНО и незадължаващо да опитате как приложението работи и какво всичко съдържа. След това направо от това приложение закупете отделни пътнически разговорници, или ценово по-изгодно целия комплект. Google Play такава покупка направо от приложението е означил като „In-App Billing“.
Не. В приложението за всеки пътнически разговорник е посочена неговата цена и също цената за целия комплект. Решението е на всеки конкретен потребител дали ще закупи отделните езици или ценово по-изгодно комплект от всички пътнически разговорници. Върху цената на комплекта не влияят по-рано закупени отделни езици. Google Play не позволява динамично коригиране на цените.
Да, ако двете устройства имат операционна система Android и ако сте влязъл под същия потребителски акаунт като при покупката. На своя таблет си инсталирайте приложението и в Настройки на приложението в секция Сервизни дейности изберете полето Възстановяване на закупените езици. Android не позволява закупуване на едно и също приложение или негови части многократно.
В Настройки на приложението в секция Сервизни дейности изберете полето Възстановяване на закупените езици. Задайте същата потребителска сметка, която сте ползвал при закупуване.

Ако въпреки това искате да се свържете с нашата клиентска поддръжка, моля изпратете имейл за поддръжка направо от приложението Пътнически разговорник (За приложението - Поддръжка). Ако това не е възможно, можете да използвате следния формуляр:

Изпрати