• Traveling slide
  Пътнически разговорник
  Използване на чужди езици във всички държави на света
  • 22 езика
  • 31 теми
  • 600 фрази
  Пътнически разговорник
 • 22 езика
  Пътнически разговорник ще ви помогне да се разберете практически където и да е по света
  Вече не се нуждаете от никакви пътеводители или речници.
770
уникални думи
30
минути звукозапис
1301777
oбщо Сваляния

Заминавате на почивка или бизнес пътуване в чужбина и не владеете местния език? В чуждата страна сте в непозната обстановка и въпреки това трябва да идете в магазин да пазарувате, да се нахраните в ресторант, някъде да се настаните, да вземете кола под наем или вечерта някъде да се позабавлявате. Точно затова Пътническият разговорник е незаменим помощник във всички страни, чийто език не владеете.

На английски ще се разберете в 89 страни, на немски в 10, а на италиански в 7 страни, но този Пътнически разговорник ще ви помогне да се разберете практически където и да е по света. В повече, местните жители винаги са доволни, когато дори се опитате да се разбирате с тях на техния собствен език.

Пълната колекция на Пътническия разговорник включва най-широко използваните фрази на 22 езика. Вече не се нуждаете от никакви пътеводители или речници.

БЕЗПЛАТНО и незадължаващо опитайте как приложението работи и какво всичко съдържа. Когато сте готови, достатъчно е заедно с приложението да закупите звукови записи към избраните от вас езици или просто целия пакет пътнически разговорник във всички езици.

App Store Windows Store Google Play