Android™: Support og FAQ Reiseordbok

Du kan ikke kjøpe en individuell applikasjon, men du kan få applikasjonen GRATIS og uforpliktende for å finne ut, hvordan den fungerer og hva den inneholder. Så kan du kjøpe individuelle reiseordbøker, eller en prisvennlig komplett direkt fra applikasjonen. Google Play kaller et slikt innkjøp direkte fra applikasjonen „In-App Billing“.
Nei. Hver konversasjon har sin individuell pris og hele applikasjonen som et komplett sett har også sin egen pris. Hver kunde må bestemme seg, om de vil kjøpe individuelle språk, eller det komplette settet av Reiseordbok for vennlig pris. Prisen av det komplette settet er ikke påvirket av pris på individuelle språk som hadde blitt kjøpt før. Google Play gjør det ikke mulig med en dynamisk prisjustering.
Ja, om begge innretningene har operativsystem Android, og om du er logget på med samme brukerkonto som ved kjøpet. Installer applikasjonen på din tablet og i Egenskaper for applikasjonen i seksjonen Foregående service klikk på enhet Oppdatering av kjøpte språk. Google Play gjør det ikke mulig å gjenta et innkjøp av den samme applikasjonen eller dens deler flere ganger.
I Egenskaper til applikasjonen i seksjonen Foregående service klikk på enheten Oppdatering av kjøpte språk. Du må være logget på med den samme brukerkonto du brukte ved innkjøp.

Dersom du likevel ønsker å ta kontakt med vår kunde støtte, send en e-mail til støtten direkt fra applikasjonen Reiseordbok (Om applikasjon - Support). Er det ikke mulig, kan du bruke følgende formular:

Send av