FAQ / Support for operativsystem Windows® 8

Du kan ikke købe applikationen separat, men du kan GRATIS og uden forpligtigelser afprøve, hvordan applikationen fungerer og alt hvad den indeholder. Derefter køber du direkte fra denne applikation de enkelte rejseparlører eller endnu mere favorabelt hele pakken. Windows Store kalder sådan et køb direkte fra applikationen et „In-App Purchase“.
Nej. I applikationen er der ved hver rejseparlør anført en pris og samtidigt prisen for hele pakken. Det er op til den enkelte bruger om han køber de enkelte sprog eller det favorable tilbud om den samlede pakke af alle rejseparlører. Så tidligere køb af enkelte sprog har ingen indflydelse på prisen på hele pakken. Windows Store tillader ikke en dynamisk prisregulering.
Ja, hvis begge apparater har operativsystem Windows 8 og du er logget under det samme brugerkonto du brugte ved indkøbet. Installer applikationen på din tavlecomputer og i Indstillinger af applikationen klik på Genetabler det indkøbte sprog. Windows Store gør det ikke muligt at købe den samme applikation eller dele af denne flere gange.
I „Indstillinger“ af applikationen klik på „Genetabler det indkøbte sprog“. Indtast det samme ID du brugte ved indkøbet.

Hvis du alligevel ønsker at kontakte vores kundesupport, send venligt en e-mail til support direkte fra applikationen Rejseparlør (Indstillinger - Support). Hvis det ikke er muligt, kan du bruge denne formular:

Send